برگزاری مسابقه عکاسی با عنوان «عاشورا در قاب تصویر»

۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۸۶ خبر روز اداری سازمانی
برگزاری مسابقه عکاسی با عنوان «عاشورا در قاب تصویر»

به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان (ع) روابط عمومی دانشگاه در نظر دارد با هدف بزرگداشت آیین سوگواری محرم، مسابقه عکاسی از طریق موبایل با موضوع آیین‌های سوگواری و عنوان «عاشورا در قاب تصویر» برگزار نماید.
کلیه همکاران علمی و اداری و دانشجویان دانشگاه می توانند با دانلود و نصب اپلیکیشن دانشگاه علامه طباطبائی نسبت به ارسال عکس های مربوط به آیین های محرم در این مسابقه شرکت نمایند.
به شرکت کنندگانی که آثارشان پذیرفته شود، جوایز نفیسی به رسم یادبود از طرف روابط عمومی دانشگاه اعطا خواهد شد.
شرکت در این جشنواره برای دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی و کلیه کارکنان علمی و اداری آزاد است.
هر شرکت کننده می‌تواند حداکثر 5 عکس به مسابقه ارسال نماید.
معیار داوری آثار، زیبایی شناسی، نگاه خلاق و الهام بخشی برای جلب توجه عمومی بیشتر به موضوع است.
عکس های ارسالی باید حاوی نام، نام خانوادگی، محل خدمت و شماره تماس شرکت کننده در مسابقه باشد. لازم است اطلاعات مربوط به مکان و زمان عکسبرداری نیز حتما درج گردد.
به بهترین آثار ارسال شده در دو بخش به انتخاب هیات داوران و نیز به انتخاب مخاطبان اپلیکیشن ( لایک مخاطبان ) جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
علاقمندان با دانلود و نصب اپلیکیشن دانشگاه علامه طباطبائی نسبت به ارسال عکس های مربوط  به آیین های محرم تا پایان مهرماه می توانند در این مسابقه شرکت نمایند.
دانلود اپلیکشین دانشگاه علامه طباطبائی

روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی