فراخوان ارسال آثار به دوازدهیمن جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲»

۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۸۰۹ فرهنگی و دانشجویی
جشنواره سراسری نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل و آزادی در بیان» آغاز به کار کرد.
فراخوان ارسال  آثار به دوازدهیمن جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جشنواره آثار در پنج بخش آثار برگزیده، نشریات برگزیده، فضای مجازی، بخش ویژه و بخش سرزمین مادری قابل شرکت است. هر دانشجو می‌تواند در هر یک از رشته‌های بخش آثار و بخش ویژه تا سه اثر را ارسال نماید، از این رو شرکت‌کنندگان باید سه اثر از بهترین آثار خود را در جشنواره شرکت دهند.

مدیر مسئولان و نویسندگان نشریات دانشجویی دانشگاه های  تهران می‌توانند تا ۳۰ دی ۱۳۹۹ نسبت به ثبت­ نام و ارسال آثار به این جشنواره در سامانه titrfestival.ir اقدام کنند.

دستورالعمل اجرایی دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی

راهنمای تصویری مراحل ثبت نام شرکت کنندگان

راهنمای تصویری ارسال آثار و نشریات

هر دانشجو می‌تواند در رسته‎‌های مختلف جشنواره، حداکثر ۳ اثر خود را که در بازه زمانی ۱ دی ۱۳۹۷ تا ۳۰ دی ۱۳۹۹ در نشریات منتشر شده است را ارسال نماید.

علاوه بر ارسال نشریات دانشجویی امکان شرکت دانشجویان صاحب اثر در جشنواره هم در قالبهای مختلف مطبوعاتی همچون گزارش، مصاحبه، تیتر، خبر، گرافیک و صفحه‌آرائی، طرح روی جلد، مقالات علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و ... وجود دارد.
مهم‌ترین بخش‌های جشنواره مرتبط با نشریات دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی:
در ۲ حوزه اصلی
۱️⃣ مسابقه «آثار» نشریات اعم از: تیتر، خبر، مصاحبه، گزارش، سرمقاله و یادداشت، مقالات مطبوعاتی، مقاله سیاسی، مقاله فرهنگی، مقاله اجتماعی، مقاله اقتصادی، مقاله صنفی، مقاله ادبی، مقاله هنری، مقاله دینی و قرآنی، مقاله‌های علمی، مقاله علمی علوم پایه، مقاله علمی علوم انسانی، مقاله علمی فنی و مهندسی، مقاله علمی هنر و معماری، آثار هنری (طرح، کاریکاتور، طرح روی جلد، طنز، عکس، گرافیک و صفحه‌آرایی، اینفوگرافیک)
۲️⃣ مسابقه «نشریات» اعم از: آثار هنری، نشریه صنفی، نشریه سیاسی، نشریه فرهنگی، نشریه هنری، نشریه اجتماعی، نشریه دینی و قرآنی، نشریه ادبی، نشریه طنز و کاریکاتور، نشریه علمی علوم انسانی، نشریه علمی علوم پایه، نشریات عمومی (نشریات با مطالب و موضوعات متنوع)، نشریات با زبان‌های محلی (ترکی، کردی، عربی، بلوچی، ترکمن و ...)، نشریات زبان‌های خارجی (انگلیسی، عربی، فرانسوی، روسی، اسپانیایی، چینی، ترکی استانبولی و ...)
 جهت اطلاع از سایر بخش‌های جشنواره همچون: امکان ثبت و ارسال پادکست های دانشجویی، امکان شرکت صفحات اینستاگرامی دانشجویان، امکان شرکت برای سایت ها و وبلاگ های دانشجویی ، امکان شرکت برای موشن گرافیک های تولیدی دانشجویی، امکان شرکت برای فیلم های خبری و فتوکلیپ های دانشجویی ، امکان شرکت برای اپلیکیشن های اطلاع رسانی دانشجویی علاقمندان دستورالعمل اجرایی را مطالعه نمایند.