نشست مجازی« آشنایی با زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی» برگزار می شود

۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۴۳ آموزش و پژوهش
نشست مجازی آشنایی با زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی،۳۰ آذر سال جاری ویژه دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی گروه ۱ دانشکده های مدیریت و حسابداری، اقتصاد، علوم ریاضی و رایانه، بیمه اکو برگزار می شود.

به همت مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی نشست مجازی آشنایی با زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی با سخنرانی دکتر مهدی گودرزی مدیر مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر محمد نقی زاده مدیر مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی دانشگاه، محمدرضا قبادی دانش آموخته دانشکده اقتصاد دانشگاه و مدیر عامل شتاب دهنده نوین تک؛ یکشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰ الى ۱۲ ویژه دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی گروه ۱ دانشکده های مدیریت و حسابداری، اقتصاد، علوم ریاضی و رایانه، بیمه اکو برگزار می شود.

لینک ورود به کارگاه:

Meeting.atu.ac.ir/ch/karafarini