رویداد تدکس دانشگاه علامه‌طباطبائی با موضوع «امید و مسئولیت» برگزار می‌شود

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۲۴ آموزش و پژوهش
ﺑﺮﻧﺎمه TEDX برای کمک ﺑﻪ ﺟﻮاﻣﻊ در ﺣﺎل ﺗﻮﺳﻌﻪ، ﺳﺎزﻣﺎن ﻫﺎ و اﻓﺮاد ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺳﺮﺗﺎﺳﺮ ﺟﻬﺎن ﻃﺮاﺣﯽ ﺷﺪه اﺳﺖ ﺗﺎ از ﻃﺮﯾﻖ ﺗﺠﺮﺑﻪﻫﺎی ﻣﺤﻠﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ TED، ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ و ارﺗﺒﺎط ﺑﺮﻗﺮار ﮐﻨﻨﺪ.
رویداد تدکس دانشگاه علامه‌طباطبائی با موضوع «امید و مسئولیت» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی، در رویدادTEDx  نمایش فیلم‌های TED Talks یا ترکیبی از سخنرانان زنده و ویدئوهای TED گفتگو و ارﺗﺒﺎﻃﺎت ﻋﻤﯿﻖ را در ﺳﻄﺢ ﻣﺤﻠﯽ ﺟﺮﻗﻪ ﻣﯽزﻧﺪ. روﯾﺪادهای TEDx  به طور ﻣﺴﺘﻘﻞ برنامه‌ریزی و هماهنگ می شوند و تحت مجوز رایگان تد هستند.

گفتنی است، اﯾﻦ روﯾﺪادﻫﺎی ﻣﺤﻠﯽ، ﺳﺎزﻣﺎﻧﺪﻫﯽ ﻣﺤﻠﯽ دارﻧﺪ اﻣﺎ ﺗﻮﺳﻂ TEDx با ﻧﺎم ﺗﺠﺎری، ﮐﻪ ﺣﺮف اﯾﮑﺲ در آن ﺑﻪ ﻣﺴﺘﻘﻞ ﺑﻮدن روﯾﺪاد اﺷﺎره دارد، ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﻣﯽﺷﻮد. اﺗﻔﺎﻗﺎت TEDx، اﯾﺪهﻫﺎی ﺗﺎزه از ﺟﻮاﻣﻊ ﻣﺤﻠﯽ را آزاد ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. از زمان شروع این برنامه در سال 2009 نزدیک به 50 هزار مذاکره در 10 هزار رویداد ارائه شده است. در اﯾﻦ روﯾﺪاد، ﺳﺨﻨﺮاﻧﺎن ارزﺷﻤﻨﺪ ﻣﺤﻠﯽ ﺑﺮای ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺧﻮد از اﯾﺪه ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ آن ﻣﯽ ﺗﻮان ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﻬﺘﺮ را دﻧﺒﺎل ﮐﺮد.

بر این اساس، رویداد تدکس دانشگاه علامه طباطبائی در تاریخ 28 آذر ماه، ساعت 18 برگزار می شود.

دکتر علینقی مشایخی، موسس و استاد تمام دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی شریف، افسانه احسانی، فعال اکوتوریسم، رامین ربیعی، مدیر عامل گروه مالی فیروزه، مهران داوری، معمار و مدیر عامل تهران پلتفرم، دکتر مصطفی کلامی هریس، مدیر عامل فرا درس، اسماعیل آذری‌نژاد، فعال ادبیات کودک و نوجوان، دکتر امیرحسین تکیان، مدیر گروه سلامت جهان و سیاست‌گذاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، محسن ایرجی، آموزگار فیزیک و نجوم و سیاوش صفاریان پور، میزبان رویداد از جمله سخنرانان این رویداد هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیط این رویداد می توانند به آدرس tedxatu.com مراجعه نمایند.