دکتر مقصود امیری، استاد دانشگاه علامه طباطبائی در جمع پژوهشگران پر استناد (یک درصد برتر جهان) در سال 2020 قرار گرفت

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۱۴ خبر روز آموزش و پژوهش
بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و آخرین نتایج اعلام شده از سوی پایگاه شاخص های اساسی علم ESIو WOS، دکتر مقصود امیری استاد تمام دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برای چهارمین سال متوالی در جمع پژوهشگران پر استناد (یک درصد برتر جهان) در سال 2020 قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس اعلام پایگاه ESI، برای قرار گرفتن در فهرست پژوهشگران برتر، کلیه فعالیت های علمی 10 ساله اخیر در سطح بین المللی از جمله تعداد مقالات، تعداد استناد ها، تعداد مقالات پراستناد، تعداد استناد به مقالات پراستناد مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین مسایلی نظیر، رعایت اصول اخلاقی در پژوهش، رعایت میزان خوداستنادی در حد قابل قبول و نیز مقالات باز پس گیری شده در انتخاب یک پژوهشگر از این فهرست موثرند.

لازم به ذکر است تاکنون بیش از 330 مقاله علمی در مجلات معتبر از دکتر امیری به چاپ رسیده است که 72 مقاله در پایگاه WOSو 94 مقاله در پایگاه Scopusنمایه شده است. بر اساس گزارش ESIاز فعالیت های علمی ایشان در 10سال اخیر به این شرح است:

کسب این افتخار را به این استاد پر تلاش و خانواده بزرگ دانشگاه، علامه طباطبائی تبریک می‌گوییم.