با میزبانی دانشگاه علامه‌طباطبائی، چهره‌های ماندگار و نظریه‌پردازان برتر علوم انسانی کشور معرفی و تقدیر می‌شوند

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۷۴ خبر روز آموزش و پژوهش
در هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری و در روز 26 آذر ماه که با نام «پژوهش و فناوری و علوم انسانی» نامگذاری شده است، گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» با سخنرانی دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، در این مراسم چهره‌های ماندگار علوم انسانی و نظریه‌پردازان این حوزه از میان دانشگاه‌های فعال در حوزه علوم انسانی کشور معرفی و مورد تقدیر قرار می گیرند. همچنین در بخش دیگری از این مراسم، نقش علوم انسانی در رویارویی با بحران ها همراه با گزارشی از رویکرد دانشگاه ها در کمک به حل مسائل کشور (گزارشی از روسای پنج خوشه مشورتی تشکیل شده در دانشگاه ها) ارائه می شود.
گفتنی است، در پایان این مراسم شرکت‌های دانش‌بنیان و فعال در حوزه علوم انسانی مورد تقدیر قرار می گیرند.
این گردهمایی چهارشنبه 26 آذرماه از ساعت ۱۷:۴۵ تا ۲۰ و در آدرس yun.ir/atu برگزار خواهد شد.