فراخوان ارسال مقاله به همایش بین المللی «حقوق و علوم اجتماعی در بیماری همه گیر COVID-19»

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۶۱ آموزش و پژوهش
دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه سلیمان دمیرل، همایش بین المللی حقوق و علوم اجتماعی را از تاریخ 16 تا 17 آوریل 2021 (27 تا 28 فروردین 1400) برگزار می نماید.

موضوع همایش "حقوق و علوم اجتماعی در طی بیماری همه گیر COVID-19" است و به منظور تسهیل گفتگو در مورد چگونگی تأثیر COVID-19در زمینه های حقوق، روابط بین الملل، روزنامه نگاری، مدیریت عمومی و حقوق بشر پیشنهاد داده شده است. این همایش در تلاش است تا مکان مشترکی را برای دانشگاهیان، متخصصان، پژوهشگران، نامزدهای دکتری و دانشجویان کارشناسی ارشد رشته‌های حقوق و علوم اجتماعی از سراسر جهان فراهم کند.

زبان های این همایش انگلیسی، قزاقی و روسی است.

مهلت ثبت نام و ارسال چکیده تا 5 ژانویه 2021 (16 دی 1399) است.

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا از وبسایت همایش به نشانی http://sdu.edu.kz/iclssبازدید نمایید.

همچنن می‌توانید پرسش‌های خود را با ارسال ایمیل به نشانی iclss@sdu.edu.kzمطرح نمایید.