قابل توجه دانشجویان دکتری روزانه متقاضی وام

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
قابل توجه دانشجویان دکتری روزانه متقاضی وام

" ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی 96-95   به استحضار می رساند دانشجویان متقاضی وام ویژه دکتری روزانه که دارای شرایط مندرج در  دستور العمل 11/141935 مورخ 1393/8/4 صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری میباشند، می توانند از تاریخ 1395/7/12 لغایت 1395/7/24 با رعایت شرایط ذیل درخواست وام ویژه دکتری خود را به امور دانشجویی دانشکده تحویل نمایند.

1- تاریخ تصویب طرح پیشنهادی پایان نامه دانشجو قبل از سال 1395 باشد. فرم شماره (2)

2- گزارش پیشرفت رساله برای مرحله دوم به بعد الزامی می باشد.

3- دانشجوی متقاضی در سنوات مجاز تحصیلی باشد.

4- دانشجوی متقاضی در زمان ثبت تقاضا فارغ التحصیل نشده باشد.

ثبت نام این وام منحصرا مربوط به ماههای فروردین ، اردیبهشت و خرداد سال 1395 می باشد. درضمن امکان پرداخت وام ویژه دکتری در این مرحله ، پس از تاریخ فوق الذکر میسر نمی باشد.

لازم به ذکر است ثبت نام وام ویژه دکتری  با مبالغ و شرایط جدید، با پرداخت از مهر ماه سال 1395 متعاقبا اطلاع رسانی  خواهد شد.

اداره رفاه دانشجویان دانشگاه