برگزاری نشست مشترک بین دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه آتونوما

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۲ خبر روز آموزش و پژوهش
در پی تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه آتونوما اسپانیا، نشست دو روزه ای 10 و 11 اکتبر سال میلادی جاری در محل دانشگاه آتونوما مادرید برگزار می گردد.
برگزاری نشست مشترک بین دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه آتونوما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به دنبال تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه آتونوما مادرید در نخستین گام و در راستای نزدیک نمودن روابط میان این دو مرکز دانشگاهی نشست دو روزه ای با عنوان" ایران، اسپانیا، تصویرها و تصورها" برگزار می گردد. این نشست با حضور استادان دو دانشگاه در 4 بخش مختلف به بررسی اشتراکات میان دو کشور در زمینه فرهنگی، شعر و ...  خواهد پرداخت و طی آن با برگزاری 14سخنرانی و 2 میزگرد علمی، در خصوص نقاط مشترک فرهنگی و توسعه همکاری ها مطالب و مباحثی ارائه خواهد شد.

بر اساس اعلام دکتر نجمه شبیری مدیر گروه اسپانیایی دانشگاه، در این نشست دکتر مرجان فرجاه مدیر گروه آموزشی زبان روسی و چینی در خصوص سینمای شعر و مدیر گروه زبان اسپانیایی در خصوص سفرنامه به ایران سخنرانی خواهند کرد.