قابل توجه دانشجویان و دانش آموختگان مقطع دکتری ورودی 92(تعیین تکلیف وضعیت بدهی به صندوق رفاه)

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۱۲ اطلاعیه ها فرهنگی و دانشجویی
صندوق رفاه دانشجویان برای دانشجویان پایان آذر ماه را آخرین مهلت واریز فیش های نقدی برای تعیین تکلیف بدهی وام های دانشجویی برای دانشجویان ورودی 92 اعلام کرد.

اداره خدمات و رفاه دانشجویان با صدور اطلاعیه ای از کلیه دانشجویان ورودی 92 خواست تا در این خصوص اقدام لازم را انجام دهند.

متن این اطلاعیه به این شرح است:

به اطلاع این دسته از دانشجویان و دانش آموختگان می‌رساند؛ با توجه به اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص تعیین تکلیف وضعیت بدهی، تا پایان آذر ماه مهلت دارند نسبت به واریز فیش های نقدی ( 10% وام، ودیعه مسکن  و مانده بدهی خوابگاه) اقدام نمایند تا دفترچه اقساط برای آنان صادر گردد.
لازم به ذکر است در صورتیکه در زمان تعیین شده نسبت به تعیین وضعیت بدهی خود اقدام ننمایند، دفترچه اقساط تک قسط توسط صندوق رفاه وزارت علوم صادر شده و امکان تغییر  دفترچه وجود نخواهد داشت.

اداره خدمات و رفاه دانشجویان