از سوی شبکه دانشگاهی راه ابریشم برگزار می‌گردد: رقابت سخنرانی با موضوع "صحبت از امیدها" پیرامون کوید-19

۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۷۷ فرهنگی و دانشجویی
رقابت سخنرانی با موضوع "صحبت از امیدها" پیرامون کوید-19 از سوی شبکه دانشگاهی راه ابریشم برگزار می‌گردد.

از هر ایده تازه‌ای در یکی از موارد زیر استقبال می‌شود:
•    مشاغل امید دهنده
•    کسب و کار نوآورانه
•    تغییرات انقلابی در آموزش عالی در دوران پسا کرونا
•    هر موضوع مرتبط دیگری به انتخاب خودتان
علاقه‌مندان می‌بایست فرم ثبت نام را تکمیل و به همراه متن سخنرانی خود به زبان فارسی و انگلیسی و فایل ویدئوی سخنرانی به زبان فارسی و زیرنویس انگلیسی با فرمت (MP4 or AVI) بین 5 تا 10 دقیقه در سایت این شبکه به نشانی زیر ثبت نمایند.

به نفرات اول تا سوم به ترتیب مدال طلا، نقره و برنز به همراه گواهی جایزه اهدا خواهد شد. 7 نفر بعدی تنها گواهی جایزه و سایر شرکت کنندگان نیز گواهی شرکت در رقابت‌ها را دریافت خواهند نمود.
مهلت ارسال آثار تا 31 ژانویه 2021 ( 12 بهمن 1399) می‌باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سان مراجعه نموده و یا با ایمیل زیر مکاتبه فرمایید.
sunofficialdecos@gmail.com