از سوی کتابخانۀ دیجیتالی کتابخانه مرکزی دانشگاه؛ پروفایل کاربری برای دانشجویان نو ورود ایجاد شد

۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۷۶ آموزش و پژوهش فرهنگی و دانشجویی
کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی به منظور ارائه تسهیلات به دانشجویان ورودی جدید در سال تحصیلی جاری، برای دسترسی به منابع علمی، پروفایل کاربری برای این دانشجویان اختصاص داد.
 از سوی کتابخانۀ دیجیتالی کتابخانه مرکزی دانشگاه؛ پروفایل کاربری برای دانشجویان نو ورود  ایجاد شد

در اطلاعیه صادر شده کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه آمده است:

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تبریک فرا رسیدن سال‌تحصیلی جدید به همه‌ اساتید و دانشجویان گرامی به ویژه دانشجویان جدیدالورود به اطلاع می‌رساند، پروفایل کاربری دانشجویان جدیدالورود مقاطع دکتری،کارشناسی ارشد و کارشناسی جهت دسترسی به منابع و استفاده از خدمات کتابخانۀ دیجیتالی ایجاد شده و آماده بهره‌برداری است. دانشجویان گرامی می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت کتابخانۀ دیجیتالی به نشانی  d-lib.atu.ac.ir  و با نام کاربری (شمارۀ دانشجویی) و گذرواژه (کد ملی بدون صفر (های) آغازین)، از خدمات و منابع کتابخانۀ دیجیتالی استفاده نمایند. دانشجویان محترم توجه داشته باشند باید بعد از نخستین ورود به پروفایل کاربری، رمز عبور خود را تغییر دهند . راهنماهای سریع جستجو در منابع دیجیتالی و نیز جستجوی کتاب در پیوندهای ذیل قابل مشاهده است.

راهنمای دسترسی