همایش ملی استقلال دانشگاه ها؛چالش ها و راهبردها در دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۶ خبر روز آموزش و پژوهش
مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دانشگاه ها،سازمان ها و نهادهای علمی کشور همایش ملی استقلال دانشگاه ها؛ چالش ها و راهبردها را نیمه دوم بهمن ماه سال جاری برگزار می کند.
همایش ملی استقلال دانشگاه ها؛چالش ها و راهبردها در دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تحولات استقلال دانشگاه در نیم قرن اخیر؛آسیب شناسی استقلال دانشگاه، توسعه علمی کشور و دانشگاه مستقل؛ آمایش علمی، رتبه بندی و علم محوری در دانشگاه مستقل؛ آزاد اندیشی، نقادی و مظریه پردازی در دانشگاه مستقل؛ نظام مدیریت دانشگاه در دانشگاه مستقل؛مشارکت اعضای هیات علمی در سیاستگذاری و برنامه ریزی آموزش عالی، سیاست های جذب هیات علمی و پذیرش دانشجو در دانشگاه مستقل و نقش انجمن های علمی و مجامع صنفی اعضای هیات علمی در استقلال علمی دانشگاه ها از محورهای این همایش است.

اعضای هیات علمی دانشگاه به منظور کسب اطلاعات بیشتر  از زمانبندی و نحوه ارسال چکیده و اصل مقاله میتوانند به وب‌‌‌ سایت این همایش به نشانی info.iu@atu.ac.ir و یا htt://iu.atu.ac.ir  مراجعه  نمایند.