نشست صمیمانه هیئت رئیسه دانشگاه با نمایندگان انجمن های علمی،تشکل ها،کانون ها و نشریات دانشجویی برگزار می شود

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۴۴ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
نشست صمیمانه هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی با نمایندگان انجمن های علمی،تشکل ها،کانون ها و نشریات دانشجویی به مناسبت روز دانشجو 16 آذر ماه به صورت مجازی برگزار می شود.

در هفته فرهنگی دانشگاه، به پاس بزرگداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، هیات ریسه و معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی در نشستی صمیمانه با نمایندگان انجمن های علمی دانشجویی،تشکل های اسلامی دانشجویان، کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی و نشریات دانشجویی به هم اندیشی و گفتگو در موضوعات دانشگاه و دانشجو در روز یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳ تا ۱۵ در فضای مجازی و لینک ذیل دیدار خواهند کرد.

ورود به برنامه لینک ذیل را کلیک نمایید و بصورت میهمان در روز یکشنبه  ۱۶ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳ تا ۱۵ وارد شوید.