به مناسبت هفته دفاع مقدس: امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ویژه برنامه هایی را برگزار می‌کند

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۰ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ویژه برنامه های را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این برنامه ها که با هدف آشنایی دانشجویان با الگوهای مقاومت و ایثار و به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می گردد بازدید از موزه دفاع مقدس و نمایشگاه کتاب دفاع مقدس است و در روزهای 6  و 7 مهرماه جاری انجام خواهد.

باغ موزه دفاع مقدس
باغ موزه دفاع‌ مقدس یادگاری از دوران تجاوز دشمن به خاک ایران است که با سلحشوری و رشادت بهترین فرزندان این آب و خاک ناکام ماند. میراثی ماندگار که با بهره گیری از بهترین و آخرین تکنولوژی‌های روز بهترین فضا را برای معرفی فرهنگ پایداری به نسل امروز  مهیا کرده است.
موزه دفاع مقدس شامل هفت سالن است که هر سالن یک مرحله محسوب می شود. عددی برگرفته از هفت دولت عشق، هفت دور طواف کعبه و هفت آسمان تا ملکوت. از درب که وارد می شوی تا انتهای این دالان تاریخی چند ساعتی راه است و برگ برگ تاریخ 80سال قبل تا امروز ایران به تصویر کشیده می شود.

نمایشگاه کتاب دفاع مقدس
هفتمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار می شود.
همزمان با برگزاری این نمایشگاه، 5 هزار عنوان کتاب در قالب‌های مختلف برای گروه‌های سنی گوناگون در 130 غرفه و 200 موضوع در شبستان مصلی امام خمینی (ره) برای استفاده علاقمندان عرضه خواهد شد.
در هفتمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس بیش از 100 ناشر حضور دارند و نمایشگاه با تخفیف‌های 30 تا 50 درصدی تا 9 مهر از ساعت 14 تا 21 پذیرای علاقه مندان خواهد بود.
بنا بر اعلام دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سرویس رفت و برگشت برای شرکت دانشجویان در این برنامه ها ساعت 14 از مقابل مزار شهدای گمنام پردیس مرکزی دانشگاه آماده حرکت می باشد.