«دورۀ آمادگی آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی» دوره زمستان به صورت مجازی برگزار می شود

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۴۵۶ آموزش و پژوهش
مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه در راستای ارتقاء مهارت های زبانی دانشجویان و فراگیران آزاد «دورۀ آمادگی آزمون زبان دانشگاه» را به صورت مجازی برگزار می کند.

شروع دوره: 99/9/27

طول دوره:80 ساعت

زمان برگزاری:پنج شنبه ها و جمعه ها از ساعت 9 الی 13

هزینۀ دوره: آزاد 880هزار تومان، 20 درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی (704هزار تومان) و 50 درصد تخفیف برای دانشجویان خانواده های محترم شاهد و ایثارگر (440هزار تومان)

ثبت نام از طریق سامانۀ آموزشی: otc.atu.ac.ir

آدرس سامانه برگزاری دوره متعاقباً اعلام خواهد شد.

توجه:در صورت کسب حد نصاب نمرۀ آزمون، به فراگیران مدرک قابل قبول زبان در دانشگاه علامه طباطبائی اعطا می گردد. قابل ذکر است این مدرک مورد تأیید معاونت آموزشی برای دانشجویان دورۀ دکتری می باشد.

مهلت ثبت نام:99/9/22

v     متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل نمایند:

تلفن: 3 88880992-88886002

سایت: www.training.atu.ac.ir