فراخوان دانشجویی بین المللی برای ویژه نامه «نوروز»

۰۷ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۴۴۸ آموزش و پژوهش فرهنگی و دانشجویی
دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری موسسه فرهنگی اکو و شبکه دانشگاه های راه ابریشم شماره 27 فصلنامه انگلیسی زبان ECO Heritage را به موضوع «نوروز در منطقه اکو» اختصاص داده است.
فراخوان دانشجویی بین المللی برای ویژه نامه «نوروز»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در فراخوان دریافت مقاله برای انتشار این شماره از فصلنامه، از دانشجویان کشورهای عضو اکو از دانشجویان علاقمند دعوت شده است تا به معرفی آداب، رسوم، سنن، جشنها و آیین های کشورهای خود که نشان دهنده فرهنگ غنی پیشینیان آنهاست.، بپردازند. آخرین مهلت برای ارسال مقالات به منظور بررسی و درج در این فصلنامه تاریخ 21 دیماه 1399 (برابر با 10 ژانویه 2020 ) می باشد.

علاقمندان  مقالات خود را در تعداد واژگان 3000 الی 4000 واژه تنظیم و همراه با عکس های مرتبط و باکیفیت بالا برای بررسی به آدرس ایمیل مندرج بر روی پوستر ارسال نمایند.