اسامی داوطلبان شرکت در آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد

۲۴ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۴۸ آموزش و پژوهش
مرکز آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه اسامی داوطلبان آزمون زبان انگلیسی 30 آبان ماه سال جاری را اعلام کرد.
اسامی داوطلبان شرکت در آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد

با توجه به برگزاری آزمون زبان دانشگاه در تاریخ ۳۰آبان ۱۳۹۹ لیست شرکت کنندگان در این آزمون به شرح زیر اعلام می گردد.
آن دسته از دانشجویان که فرایند ثبت نام را تکمیل نموده اند و اسم آنها در لیست مذکور موجود نیست می توانند روزهای شنبه لغایت دوشنبه مورخ ۲۴آبان الی ۲۶آبان با مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی با شماره تلفن های ۸۸۸۸۰۹۹۳و ۸۸۸۸۰۹۹۲تماس حاصل نمایند و پیگیر مشکل احتمالی خود باشند.
شایان ذکر است، دانشجویان محترم حتما قبل از روز آزمون دستورالعمل مربوط به نحوه برگزاری آزمون آنلاین زبان دانشگاه علامه طباطبائی که بر روی سایت اصلی دانشگاه بارگذاری شده است را با دقت مطالعه نمایند.

با آرزوی بهروزی و سلامتی

لیست اسامی داوطلبان