آغاز همکاری های علمی دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه های ترکمنستان

۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۱۸ خبر روز
در دیدار رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با احمد قربانف، سفیر جمهوری ترکمنستان در ایران در خصوص همکاری های مشترک دانشگاهی گفتگو و تبادل نظر شد.
  آغاز همکاری های علمی دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه های ترکمنستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این دیدار، سفیر ترکمنستان با اشاره به پیوندهای تاریخی و فرهنگی میان ایران و ترکمنستان علاقمندی دانشگاه های کشور خود به گسترش همکاری با دانشگاه های ایران را اعلام کرد.

دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی نیز با استقبال از این پیشنهاد و اشاره به توانمندی های علمی این دانشگاه برای همکاری با دانشگاه های ترکمنستان به ویژه در رشته مدیریت نفت و گاز، حقوق قراردادهای نفت و گاز، اقتصاد انرژی، مدیریت تکنولوژی، مدیریت بیمه و مطالعات منطقه ای در کنار رشته های مرتبط با ادبیات و فراگیری زبان های فارسی و ترکمنی، آمادگی این دانشگاه برای همکاری با دانشگاه های ترکمنستان در حوزه های علوم انسانی و اجتماعی را اعلام کرد.

در این نشست طرفین به توافق رسیدند با طراحی یک نقشه راه همکاری علمی و گفتگوی میان استادان دانشگاه های دو کشور، زمینه گسترش مبادلات فکری و علمی را میان دو کشور همسایه فراهم آورند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA