اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص فرایند ثبت نام فرزندان اعضای هیات علمی

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۹۸ آموزش و پژوهش
پذیرفته شدگانی که بر اساس آیین نامه انتقال فرزندان اعضاء هیات علمی در دانشگاه علامه طباطبائی پذیرفته شده اند،به منظور اطلاع از فرایند ثبت نام مواردی را مورد توجه قرار دهند.
اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص فرایند ثبت نام فرزندان اعضای هیات علمی

متن این اطلاعیه به این شرح است:

به اطلاع پذیرفته شدگانی که بر اساس آیین نامه انتقال فرزندان اعضاء هیات علمی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شده اند می رساند جهت اطلاع از فرایند ثبت نام موارد ذیل را مورد توجه قرار دهند:

1.  پذیرفته شدگان ملزم به مطالعه دقیق دستورالعمل ثبت نامی مورخ 99/8/11 مندرج در سایت دانشگاه می باشند.
  2. ثبت نام غیرحضوری(الکترونیکی) این گروه از پذیرفته شدگان صرفا از طریق ورود به سامانه گلستان به آدرس ems.atu.ac.ir  در روز دو شنبه مورخ 99/8/19 از ساعت 11 صبح لغایت ساعت 24 همان روز انجام می گیرد.
  3. داوطلبان جهت ورود اولیه به سامانه گلستان و تکمیل فرایند ثبت نامی با شناسه کاربری که شامل شماره داوطلبی + U991 و گذروازه که کد ملی داوطلب می باشد اقدام نمایند.(به ابتدای شماره داوطلبی U991 اضافه گردد)
  4. سایر فرایندهای مربوط به ثبت نام، پرداخت شهریه علی الحساب، پرداخت هزینه کارت دانشجویی ،  بارگذاری مدارک تحصیلی و شناسنامه ای  در سامانه گلستان و ..  مطابق اطلاعیه و دستورالعمل ثبت نامی پذیرفته شدگان آزمون سال 1399  مورخ 99/8/11 می باشد.
  5.  طبق اطلاعیه مذکور اصل مدارک تحصیلی داوطلبان از طریق پست به دانشکده محل تحصیل ارسال گردد.

6. ضروری است داوطلبان  فرم شماره 1 مخصوص اعضاء هیات علمی رسمی / پیمانی با مهر و امضاء معاون آموزشی دانشگاه و آخرین حکم کارگزینی (حکم کارگزینی سال جاری) و تصاویر شناسنامه عضو هیات علمی نیز همراه سایر مدارک به دانشکده محل تحصیل از طریق پست ارسال نمایند.