معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: در طول تابستان 90 عنوان دوره آموزشی برگزار شد

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۶ خبر روز
دکتر حسن ملکی معاون فرهنگی دانشگاه در گفت و گو با روابط عمومی با اشاره به اقدامات آموزشی اجرا شده این معاونت در طول تابستان برای دانشجویان مطرح کرد: یکی از وظایفی که برای معاونت فرهنگی تعبیه شده این است که در زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی و سیاسی آموزش‌هایی را طراحی و اجرا کنند که باعث توسعه دانش، مهارت، ارزش‌ها و نگرش‌های مخاطبان با تاکید بر خود دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی باشد
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: در طول تابستان 90 عنوان دوره آموزشی برگزار شد

.

وی افزود: با تاکید بر این شرح وظایف، توجه به مرکز آموزشی و جهت‌گیری منطقی‌تر به فعالیت‌های این مرکز  نسبت به گذشته در دستور کار قرار گرفت.

دکتر ملکی با بیان این نکته که معاونت فرهنگی نمی‌تواند آموزش‌های غیر مربوط به حوزه فرهنگی اجتماعی را دنبال کند گفت: برای هرچیزی می توان آموزش گذاشت ولی ابتدا باید وارد عرصه‌هایی شویم که به ماهیت فرهنگی اجتماعی ارتباط پیدا می‌کند. وی اضافه کرد: کار در مرکز آموزش بر سه محور مهارت های زندگی، امور هنری و هویت اسلامی ایرانی بنا شده است.

معاون فرهنگی دانشگاه بیان داشت: در طول تابستان مرکز آموزش معاونت فرهنگی با تلاش و همت همکاران، مشغول خدمات رسانی به دانشجویان عزیز بود. به نحوی که در طول تابستان، حدود 90 دوره آموزش در قالب کارگاه‌ها برگزار گردید.

دکتر ملکی اظهار داشت: به طور میانگین هر ماه 30 عنوان دوره آموزشی برگزار شد و تعداد شرکت کنندگان دوره تابستان در کل 1670 نفر بوده که 900 نفر آن از دانشجویان علامه  طباطبائی و770 نفر خارج از دانشجویان این دانشگاه بوده است. وی افزود: 65درصد از شرکت کنندگان، خانم‌ها و 35 درصد آقایان می‌باشند و این مساله  نشان می دهد استقبال و علاقه خانم‌ها برای شرکت در دوره ها از آقایان تا حدودی بیشتر است.

معاون فرهنگی دانشگاه با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه برای ارائه نتایج و دستاوردهای مرکز آموزش عنوان کرد: مراسم جشن اختتامیه ای را در تاریخ 27 ام شهریورماه، همزمان با ولادت امام هادی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق برگزار می‌شود.

دکتر ملکی در پایان با تاکید بر ضرورت باز‌اندیشی  در نیاز سنجی ها و برنامه ریزی های آموزشی فوق برنامه این معاونت خاطرنشان کرد: هنوز در میان راه قرار داریم و برای رسیدن به وضع مطلوب در آموزش‌های فرهنگی اجتماعی فاصله داریم و باید تلاش بیشتری کنیم. وی افزود: امیدواریم با کمک همکارانمان در مرکز آموزش باز اندیشی مناسبی در زمینه نیاز سنجی، برنامه‌ریزی، انتخاب استادان و محتوای آموزشی داشته باشیم.