شیوه نامه اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان سال تحصیلی 96 - 95 ویژه دانشجویان جدیدالورود

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۵ خبر روز آموزش و پژوهش

شیوه نامه اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 96-95

با استناد به نامه شماره 79232/15 مورخ 95/3/1 بنیاد ملی نخبگان در خصوص نحوه اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان نخبه در سال تحصیلی 96-95  موارد ذیل را به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه می رساند .

1- با توجه به آنکه سهمیه اختصاص یافته از سوی آن بنیاد ، مربوط به کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می باشد  لذا لازم است دانشجویانی که به سبب فعالیت های علمی خود، شاخص بوده و مایل به شرکت در این طرح هستند ، هر چه سریعتر مشخصات و فعالیت های علمی خود را در پایگاه اینترنتی آن بنیاد به نشانی soraya.bmn.ir ثبت نمایند .

2- سامانه مذکور پس از ورود اطلاعات ، امتیازات نخبگی دانشجو را محاسبه ودانشجوی برتر را بر اساس سهمیه تعیین شده در جدول شماره 1 ، مشخص می نماید . شرط لازم برای دریافت جایزه تحصیلی بنیاد ، اخذ حداقل امتیاز مندرج در جدول شماره 2 است . بدیهی است چنانچه دانشجویی امتیاز حداقل را کسب نکند در فهرست دانشجوی برتر بنیاد قرار نخواهدگرفت .

جدول 1 : سقف سهمیه دانشجویان برتر دانشگاه علامه طباطبایی ( 20% این تعداد به دانشجویان جدید الورود اختصاص دارد)

مقطع تحصیلی

550

750

940

3-دانشجویان برای بهره مندی از این جایزه باید در دوره مجاز تحصیلی خود ( کارشناسی حداقل 4 سال ، کارشناسی ارشد حداکثر 2 سال ، و دکتری حداکثر 5/4 سال ) بوده و علاوه بر آن باید دارای بالاترین امتیاز از بین دانشجویانی باشند که حد نصاب مذکور در جدول شماره 2 کسب کرده اند .

4-دانشجویان توجه داشته باشند که آخرین مهلت ثبت اطلاعات در سامانه ثریا برای برای دانشجویان جدید الورود حداکثر تا تاریخ 20/7/95 می باشد .بدیهی است هر گونه تاخیر در فرایند ثبت اطلاعات در سامانه بنیاد ملی نخبگان ، منجر به از دست رفتن فرصت دانشجو شده و اقدامی از سوی دانشگاه برای آنان میسر نخواهد بود .

4- شایان ذکر است در این شیوه ، دانشگاه نقشی در امتیازدهی نداشته و فقط صحت و سقم اطلاعات بارگذاری شده توسط دانشجو را ، بررسی می‌نماید و دانشجویان تنها به سبب امتیازات کسب شده از سامانه ثریا ، موفق به دریافت جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان خواهند شد .

معاونت آموزشی دانشگاه

دفتر استعدادهای درخشان