پیام تبریک رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت سالروز ولادت پیامبر نور و رحمت

۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۳۲ خبر روز
دکتر سلیمی: نور محمد(ص) نوری است جادوانه، رحمت او رحمتی است عالمگیر و خلق او خلقی است عظیم که سایه اش را بر همه عالم خلقت خواهد افکند.
پیام تبریک رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت سالروز ولادت پیامبر نور و رحمت

دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت عید میلاد پیامبر نور و رحمت حضرت، محمد مصطفی(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) پیامی را منتشر کرد.

متن این پیام به این شرح است:

در روز گسترش نور برترین انسان تاریخ و تولد نماد پاکی و خداگونگی انسان،  پیامبر رحمت، مهربانی، صلح و دانایی و میلاد امام صداقت و دانش، فروغ نور وجودی پیامبر، عالم را بیش از هر زمان فرا گرفته و تلاش کور‌دلان نادان را که در ظاهر آزادی خواهی پرچم پلشتی بر دست گرفته اند ناکام ساخته است. جهان دریافت که حاصل پلشتی آنان فرورفتن در دریای خشم مسلمانان و درخشش روزافزون رحمت للعالمین است همو که  هر رنج  کوچک ما برایش  اندوه و رنجی  عظیم  است .
در این  میانه حتی عذرخواهی سرکرده زشت کرداران نیز نتوانست درون تناقض نمای ایشان را مستور سازد و پرده از چهره زشت  کج اندیش آنان برداشت .
نو محمذ(ص) نوری است جادوانه، رحمت او رحمتی است عالمگیر و خلق او خلقی است عظیم که سایه اش را بر همه عالم خلقت خواهد افکند.
حسین سلیمی