در دیدار با معاون پژوهشی دانشگاه: توسعه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی با انجمن کنفوسیوس مورد بحث و بررسی قرار گرفت

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۳ خبر روز آموزش و پژوهش
اعضای انجمن بین‏ المللی کنفوسیوس در دیدار با معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص برگزاری همایش مشترک گفتگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار که  ششم شهریور با حضور 5 عضو انجمن بین المللی کنفوسیوس در دفتر معاونت پژوهشی برگزار شد، طرفین بر سر برگزاری همایش بین‏ المللی "گفتگوی فرهنگی-تمدنی ایران و چین" که قرار است در سال آینده برگزار شود، به توافق رسیدند. همچنین در این دیدار گفنگوهایی در زمینه امضای تفاهم نامه مشترک میان این دو نهاد علمی صورت گرفت.
در پایان این دیدار، پرتره ای قدیمی از کنفوسیوس حکیم چینی، از سوی رئیس انجمن بین‏ المللی کنفوسیوس به دکتر هنری، معاون پژوهشی دانشگاه، تقدیم شد.
گفتنی است انجمن بین‏ المللی کنفوسیوس نهادی علمی است که اعضایی از بیست کشور جهان در آن به مطالعه و بررسی زمینه‏ های همکاری‌های فرهنگی- تمدنی میان تمدن‏های کهن می‏پردازند.