۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۲۱ خبر روز
امور شاهد و ایثارگران دانشگاه دستورالعمل ثبت­ نام پذیرفته ­شدگان سال تحصیلی 1400-1399 شاهد و ایثارگر کلیه مقاطع تحصیلی دوره های روزانه، نوبت دوم(شبانه) و پردیس تحصیلات تکمیلی را اعلام کرد.

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به کلیه پذیرفته­شدگان محترم شاهد و ایثارگر سال تحصیلی 1399 به اطلاع این عزیزان می­ رساند جهت بهره­ مندی از تسهیلات آموزشی و رفاهی امور شاهد و ایثارگر دانشگاه، می توانند به تشکیل پرونده اقدام نمایند. مراحل ثبت­ نام به شرح ذیل می­ باشد:

مرحله اول:

ثبت­نام به صورت غیرحضوری (اینترنتی) از 12/8/99 تا 19/8/99با ورود به پایگاه اطلاع­ رسانی امور شاهد و ایثارگر دانشگاه به نشانیisar.atu.ac.irاقدامات ذیل انجام گردد.

1- دانلود فرم اطلاعات فردیدانشجویان شاهد و ایثارگر از  قسمت تشکیل پرونده و تکمیل آن

2-تصویری از مدارک کارت ملی، صفحه اول شناسنامه و کارت ایثارگری پشت و رو

3-فرم تکمیل شده اطلاعات فردی به همراه مدارک فوق به آدرس  d.shahed­­_allameh@yahoo.comایمیل گردد.

مرحله دوم:

کلیه پذیرفته­شدگان شاهد و ایثارگر که مرحله اول ثبت نام الکترونیکی خود را انجام داده­اند می بایست حداکثر تا تاریخ 99/8/26 اصل فرم اطلاعات فردی و تصویر مدارک مذکور را به نشانی امور شاهد و ایثارگر دانشگاه با پست سفارشی ارسال نمایند.

ضمنا پذیرفته­شدگان شاهد و ایثارگری که ساکن تهران هستند، درصورتی که تمایل دارند می­توانند با هماهنگی قبلی جهت تشکیل پرونده و ارائه مدارک مذکور به صورت حضوری به امور شاهد و ایثارگر مراجعه نمایند.

نشانی: تهران، بزرگراه همت غربی، دهکده المپیک، سازمان مرکزی، طبقه اول، امور شاهد و ایثارگر.کدپستی1489684511

شماره تماس:44737540-44737647

امور شاهد و ایثارگر دانشگاه