دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کند: نشست بین المللی «منجی گرایی و آینده پژوهی جهان از منظر ادیان»

۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۱۸ خبر روز
اولین نشست بین المللی «منجی گرایی و آینده پژوهی جهان از منظر ادیان» به همت گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی 15 آبان ماه جاری به صورت وبینار برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با توجه به مطرح بودن مطالعات آینده پژوهی، این وبینار در نظر دارد تا در فضای علمی و دانشگاهی جایگاه باور به منجی موعود در ادیان مختلف و نقش آن در ابعاد مختلف را بررسی نماید.  این وبینار بین المللی با شرکت استادان و صاحبنظرانی از دانشگاه های مختلف جهان همراه خواهد بود. بررسی جایگاه باور به منجی موعود و نقش آن در صلح، امنیت، عدالت، معنویت، همگرایی، همگرایی دینی و فضلیت محوری و در جمع بندی نشست بررسی منجی گرایی تطبیقی از اهداف این وبینار یک روزه خواهد بود.

علاقمندان می توانند  15 آبان ماه از ساعت 9/30- الی 17/30به نشانی https://meeting.atu.ac.ir/ch/theology مراجعه نمایند.