دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کند:نشست هم اندیشی شخصیت پیامبر اعظم(ص) نیاز امروز بشر

۱۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۱۷ آموزش و پژوهش
نشست هم اندیشی با عنوان «شخصیت پیامبر اعظم(ص): نیاز امروز بشر» 11 آبان ماه به صورت مجازی برگزار می گردد.

مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبایٔی به اتفاق گروه معارف دانشگاه علامه، نشست هم‌اندیشی با عنوان «شخصیت پیامبر اعظم (ص)؛ نیاز امروز بشر» را با حضور استادان و نخبگان دانشگاهی به‌صورت وبینار برگزار می‌کند.
زمان برگزاری این نشست، یکشنبه 11 آبان‌ماه ساعت 18 تا 20 است و علاقمندان می‌توانند ضمن شرکت در این نشست وبیناری در بحث نیز مشارکت داشته باشند.
لینک این وبینار به آدرس atu-meet.iranlms.org/public و پسورد 996633 است.
این نشست هم‌اندیشی با مشارکت انجمن علمی جامعه‌شناسی سیاسی ایران، بسیج اساتید دانشگاه علامه و دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار می‌شود.