اطلاعیه مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه برای غیر فعال سازی اکانت های ایمیل بلااستفاده

۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۷۱ اطلاعیه ها
با توجه به ضرورت پایش اکانت ایمیل های کلیه اعضای دانشگاه علامه طباطبائی، آدرس ایمیل هایی که در پورتال خدمات فناوری دانشگاه ثبت نشده باشند حذف خواهد شد.

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با صدور اطلاعیه ای مهلت ثبت آدرس ایمیل های اعضای دانشگاه را تا تاریخ 14 آبان ماه جاری اعلام کرد.
متن این اطلاعیه به این شرح است:
ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه اعضای محترم دانشگاه ( هئیت علمی، کارکنان و دانشجویان )، نظر به لزوم پایش اکانت های ایمیل دانشگاه، لازم است تمامی کاربران از ثبت بودن اکانت ایمیل دانشگاهی خود در پورتال خدمات فناوری اطلاعات به آدرس its.atu.ac.ir اطمینان حاصل نمایند. آدرس ایمیل هایی که در سامانه مذکور ثبت نشده باشند، از روز چهارشنبه مورخ 99/8/14 غیر فعال خواهند شد. "