هشتاد و سومین دوره دانش افزایی زبان فارسی هفتم شهریور به کار خود پایان می دهد

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۵ خبر روز آموزش و پژوهش
مراسم اختتامیه هشتاد و سومین دوره دانش افزایی زبان فارسی، عصر یکشنبه 7شهریور در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه برگزار می شود.
هشتاد و سومین دوره دانش افزایی زبان فارسی هفتم شهریور به کار خود پایان می دهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هشتاد و سومین دوره دانش افزایی زبان فارسی که با هدف آموزش زبان فارسی در سطوح مختلف به فارسی آموزان غیر ایرانی از کشورهای مختلف جهان از سوی بنیاد سعدی و با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، عصر یکشنبه هفتم شهریورماه به کار خود پایان می دهد. در مراسم اختتامیه این دوره آموزشی دکتر حداد عادل رئیس بنیاد سعدی، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر ابراهیم ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمایندگانی از وزات علوم، اعضای هیات رئیسه دانشگاه و دانشجویان شرکت کننده در این دوره حضور خواهند داشت.
 در پایان این دوره گواهینامه تحصیلی دانشجویانی که با موفقیت آزمون پایان دوره را پشت سر گذاشته اند اهداء خواهد شد و از برگزیدگان دوره توسط مسئولان دانشگاه و بنیاد سعدی تقدیر خواهد شد.