تقدیر شهردار منطقۀ بیست و دو تهران از فعالیت های مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در روز پزشک

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
نقش مؤثر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در ارتقای سطح سلامت شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس قاسم مولایی شهردار منطقه بیست و دو تهران و همچنین حسین قدس ولی شهردار ناحیه یک منطقه 22 به مناسبت فرارسیدن روز پزشک، با ارسال لوح های یادبودی از فعالیتهای صورت گرفته در راستای ارتقای سطح سلامت شهروندان تقدیر و تشکر کردند.
در متن لوح تقدیر شهردار منطقه خطاب به دکتر زهره حسینی مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه چنین آمده است :
سرکار خانم دکتر حسینی
مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبائی
تلاش برای حفظ و ارتقای سلامت انسان ها امری الهی و ارزشی ستودنی است و حرکت در این مسیر موهبتی از سوی خداوند میباشد.
به مصداق آیه شریفه " و من شکر فمانما لنفسه " و به شکرانه توفیق خدمتگزاری، ضمن تبریک روز پزشک شایسته است از تلاش های بی شائبه و زحمات صادقانه جنابعالی در خدمت رسانی به شهروندان منطقه، کمال تشکر و تقدیر را داشته باشم. با امید به اینکه همواره توافیق رفیق طریق سعادت و سلامت شما باشد.
                                                                                                                           قاسم مولایی
                                                                                                                        شهردار منطقه 22
لازم به ذکر است این لوح ها در روز پزشک با حضور معاون شهردار منطقه و نیز شهردار ناحیه یک در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه به دکتر زهره حسینی مدیر مرکز بهداشت و درمان و دکتر پوران شریفان پزشک دانشگاه به این عزیزان اهدا شد.