با موافقت شورای گسترش آموزش‌عالی: 3 رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبائی به تصویب رسید

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۲ خبر روز آموزش و پژوهش
شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد 3 رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبائی موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شورای گسترش آموزش عالی در جلسه خود در تاریخ 26 تیرماه گذشته موافقت قطعی خود را با ایجاد 3 رشته تخصصی با عنوان های سردفتری اسناد رسمی، فیزیولوژی ورزشی گرایش فیزیولوژی ورزشی کاربردی و رشته مدیریت ورزشی گرایش مدیریت اماکن و تاسیسات ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد اعلام کرد.

بر اساس این مصوبه، پذیرش دانشجو در این رشته ها بنا به شرایط علمی، آموزشی و اعتبارات دانشگاه علامه طباطبائی است.

لازم به ذکر است دانشگاه علامه طباطبائی در حال حاضر با 218 رشته در مقاطع و گرایش های مختلف به آموزش دانشجویان در حوزه علوم انسانی و اجتماعی اهتمام می ورزد.