امضای تفاهم نامه همکاری علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه جامی افغانستان

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۰۹۵ خبر روز
به دنبال اجرای برنامه های علمی مشترک میان دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاهها و موسسات علمی در افغانستان، تفاهم نامه همکاری علمی میان دانشگاه جامی و دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی به صورت آنلاین به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هدف از امضای این تفاهم نامه، گسترش همکاری‏ های علمی میان این دو نهاد دانشگاهی به ویژه در حوزه مطالعات اقتصادی و برگزاری کارگاه‏ها و دوره های مشترک و نیز تشکیل گروه ‏های مشترک برای انجام پژوهش ‏های اقتصادی اعلام شد. این تفاهم نامه به امضای دکتر میرمحمد ایوبی، رئیس دانشگاه جامی در شهر هرات افغانستان و دکتر تیمور محمدی، رئیس دانشکده اقتصاد در دانشگاه علامه طباطبائی رسید.