نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه برگزار می‌کند: جشنواره ملی شعر آئینی «عمود عاشقی»

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۰۷۷ اطلاعیه ها فرهنگی و دانشجویی
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه و نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، جشنواره ملی شعر آئینی با عنوان «عمود عاشقی» را برگزار می‌کند.

این جشنواره ویژه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاهی در بخش‌های شعر کلاسیک، شعر نو و سپید و همچنین بخش ویژه «سردار دل‌ها» است.
این جشنواره ملی در موضوعاتی شامل، اربعین و انتظار، اربعین بی‌سردار، پرستار نینوا سفید پوشان بی‌ادعا، مدافعان راستین حریم ولایت و مقاومت و همدلی مومنانه است.
به نفرات برگزیده اول تا سوم و همچنین نفرات برگزیده بخش ویژه جوایز نفیسی اهداء خواهد شد. ضمن‌آنکه مهلت ارسال آثار تا ۲۵ آذرماه سال جاری است.
علاقمندان می‌توانند مطابق با آئین‌نامه آثار خود را از طریق فضای مجازی به آدرس پست الکترونیکی : amoodasheghi.gmail.com  و یا به آدرس دبیرخانه: تهران، بزرگراه شهید همت غرب، تقاطع دهکده المپیک، دانشگاه علامه طباطبائی، دفتر نهاد رهبری ،کد پستی : 1489684511 ارسال کنند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.allameh.nahad.ir مراجعه  و یا با شماره‌های 02148393593 و 09133954308 تماس بگیرید.