قابل توجه دعوت شدگان به مصاحبه زبان انگلیسی رشته مدیریت بیمه اکو در مقطع کارشناسی

۲۰ مهر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۰۶۹ خبر روز
معاونت آموزشی دانشگاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: دعوت شدگان به انجام مصاحبه زبان انگلیسی رشته مدیریت بیمه اکو در مقطع کارشناسی باید نسبت بارگذاری مدارک خواسته شده در سامانه آزمون دانشگاه اقدام نمایند.
قابل توجه دعوت  شدگان به مصاحبه زبان انگلیسی رشته مدیریت بیمه اکو در مقطع کارشناسی

متن این اطلاعیه به این شرح است:

داوطلبان گرامی رشته مدیریت بیمه - اکو مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال 1399  به اطلاع می رساند به منظور انجام مصاحبه زبان انگلیسی ضروری است نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک ذیل به صورت دقیق و خوانا از ساعت 8 صبح تا ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 99/7/21 در سامانه azmoon.atu.ac.ir اقدام نمایید.

بدیهی است که دعوت به مصاحبه، مستلزم ثبت نام و بارگذاری مدارک زیر است:

- صفحه اول شناسنامه.
  - کارت ملی (در صورت نداشتن کارت ملی، صفحه اول شناسنامه مجدد در این قسمت بارگذاری شود).
  - آخرین مدرک تحصیلی (متوسطه  یا پیش دانشگاهی ).
  - ریزنمرات متوسطه یا پیش دانشگاهی.
  - آخرین عکس داوطلب با درجه وضوح بالا.
  - مدرک مربوط به زبان انگلیسی از قبیل آیلتس، تافل و یا هر آزمون استاندارد زبان(در صورت وجود چنین مدارکی).