تقدیر از خدمات دکتر بیات در طول مدت مسئولیت در روابط عمومی دانشگاه

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۲۹۳۱ خبر روز
طی مراسمی با حضور مدیر حوزه ریاست دانشگاه از خدمات و تلاش های دکتر قدسی بیات در طی مدت تصدی روابط عمومی دانشگاه تقدیر شد.
تقدیر از خدمات دکتر بیات در طول مدت مسئولیت در روابط عمومی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که در حاشیه برگزاری جلسه گروه آموزشی روابط عمومی برگزار شد، دکتر فائز دین پرست، مدیر حوزه ریاست دانشگاه با تقدیر از تلاش ها و خدمات دکتر قدسی بیات در طی مسئولیت در روابط عمومی گفت: ایشان در دوره مسئولیت خود با توجه به تغییر فضای آموزشی دانشگاه و برگزاری کلاس ها به صورت مجازی و ضرورت اطلاع رسانی به دانشگاهیان، خوش درخشیدند و جا دارد از این اقدامات و تلاش ها تقدیر کرد.اوهمچنین با تشکر از همکاری دانشکده علوم ارتباطات در ارتقای ظرفیت مدیریتی و اجرایی دانشگاه اضافه کرد: بدون شک تداوم این همکاری ها زیبنده دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی کشور است.

در ادامه دکتر حسینعلی افخمی مدیر گروه آموزشی روابط­ عمومی نیز ضمن تشکر از دغدغه مسئولان دانشگاه برای حل مسائل ساختاری و بهبود شرایط تخصصی روابط­ عمومی دانشگاه افزود: استفاده از ظرفیت دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی به منظور توسعه و بهینه ­ساختن کارکرد روابط­ عمومی حائز اهمیت است و دانشگاه علامه ­طباطبائی با رعایت این مهم می تواند الگوی ساختاری و نهادی در خصوص توسعه روابط­ عمومی در آموزش عالی را تدوین و ارائه نماید. او در پایان تصریح کرد: امیدواریم این روند با استفاده بیشتر از ظرفیت های دانشکده تداوم یافته و دستاوردهای بیشتری را در این خصوص شاهد باشیم.