دوره مهارت های تخصصی نگارش مقالات بین المللی ویژه اعضای هیأت‏ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می شود

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۸۹۶ خبر روز
معاونت پژوهشی دانشگاه دومین دوره مهارت‌های تخصصی مربوط به نگارش مقالات بین‌المللی برای اعضای هیأت‏ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در مهر و آبان سال جاری، برگزار می نماید.
دوره مهارت های تخصصی نگارش مقالات بین المللی ویژه اعضای هیأت‏ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  برگزار می شود

مشخصات این دوره‏ ها به شرح زیر است:

1-    مهارت‏ های تخصصی مربوط به نگارش مقالات بین‌المللی (ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه)

* سطح بندی بر طبق آزمون تعیین سطح انجام خواهد شد.
         ** شهریه هر سطح، سه میلیون و پانصدهزار ریال خواهد بود.

2- مهارت های تخصصی مربوط به نگارش مقالات بین‌المللی (ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه)

* سطح بندی بر طبق آزمون تعیین سطح انجام خواهد شد.
** شهریه سطح اول و دوم 4 میلیون ریال و شهریه سطوح 3 تا 5، 5 میلیون ریال خواهد بود.

جهت ثبت نام اولیه و شرکت در آزمون تعیین سطح، به آدرس زیر مراجعه نمایید. پس از برگزاری آزمون و تعیین سطح، هماهنگی لازم برای ثبت نام قطعی و پرداخت مبلغ شهریه انجام خواهد گرفت. لازم به ذکر است، کلاس‌ها به مدت 6 ساعت در هفته خواهند بود. کلاس‌های اعضای هیات علمی روزهای زوج و کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی روزهای فرد برگزار خواهد شد.
paper.atu.ac.ir

مهلت ثبت نام اولیه تا ساعت 24 روز شنبه 5 مهرماه سال جاری است.