مهلت ارسال مقاله به چهارمین همایش علمی بین‌المللی اربعین تمدید شد

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۸۷۷ خبر روز
چهارمین همایش علمی بین‌المللی اربعین به همت دانشگاه علامه‌طباطبائی و همکاری کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین، معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم و جامعه المصطفی برگزار می شود.
 مهلت ارسال مقاله  به چهارمین همایش علمی بین‌المللی اربعین  تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اربعین و تعمیق روابط ملت ها، اربعین، انسجام و وحدت ملت ها، اربعین و همگرایی با جهان عدالت خواه در مقابله با استعمار جهانی، اربعین و تقویت همسایگی، اربعین، صلح کلاسیک و صلح مدرن، اربعین و فرهنگ ایثار و شهادت از جمله محورهای اصلی این همایش بین المللی است.

بر اساس اعلام دبیرخانۀ این همایش، گسترش نگاه علمی به پدیده اربعین، بسط فرهنگ دینی خاصتاً فرهنگ حسینی با تأکید بر اربعین، همگرایی جهانی و راه‌کارهای وصول به آن از طریق گسترش فرهنگ اربعین از جمله اهداف و ضرورت های برگزاری این همایش است.

گفتنی است، این همایش ۱۶ و ۱۷ مهر ماه مصادف با ایام اربعین حسینی برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند تا تاریخ ۱۲ مهر ۱۳۹۹ چکیده مقالات خود را به نشانی arbaeen4@atu.ac.ir ارسال کنند.