اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص ضرورت اعلام درخواست کتبی متقاضیان شرکت در آزمون جامع به صورت آنلاین

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۸۴۵ خبر روز آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه با عنایت به درخواست های مکرر دانشجویان مبنی بر برگزاری آزمون جامع دکتری اطلاعیه ای صادر کرد.
اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص ضرورت اعلام درخواست کتبی متقاضیان شرکت در آزمون جامع  به صورت آنلاین

متن این اطلاعیه به این شرح است:

" به اطلاع دانشجویانی که به دلیل بیماری کرونا و بیماریهای زمینه ای حاد درخواست برگزاری آزمون جامع به شیوه آنلاین داده اند می رساند، دانشجویان متقاضی ملزم می باشند فرم تعهد نامه ارزیابی مذکور را تا پایان وقت اداری روزدوشنبه مورخ 99/06/24 از طریق اتوماسیون اداری قسمت درخواست ها به مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال نمایند. بدیهی است در صورت عدم ارسال فرم مذکور در تاریخ مقرر امکان شرکت در آزمون به شیوه آنلاین میسر نمی باشد. همچنین می توانید به منظور راهنمایی با شماره تماس 48392291 تماس حاصل نمایید"

فرم تعهدنامه