عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی برنده جایزه بین المللی روزنامه نگاری و ادبیات مرزانی ایتالیا شد

۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۷۹۷ آموزش و پژوهش
دکتر رافائل مائوریللو، عضو هیات علمی گروه آموزشی زبان اسپانیایی دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان برنده سیزدهمین دوره جایزه بین المللی روزنامه نگاری و ادبیات مرزانی در ایتالیا برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جایزه به دلیل «فعالیت شناخته شده علمی در سطح بین الملل و در دانشگاه علامه طباطبائی و همچنین فعالیت مداوم  در جهت ایجاد صلح و همزیستی مسالمت آمیز بین ملت ها به عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی تعلق گرفته است.

همچنین دکتر رافائل مائوریللو به عنوان عضو هیات تحریریه مجله علمی بین المللیGlobal Studies  Quarterly   برگزیده شده اند. این مجله علمی پژوهشی از سویOxford University Press به عنوان یکی از مجلات علمی  International Studies Association به چاپ می رسد.