دومین نشست تخصصی واکاوی عملکرد دانشکده های الهیات و معارف اسلامی در ایران برگزار می شود

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۷۸۸ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
دانشگاه علامه طباطبائی دومین نشست تخصصی واکاوی عملکرد دانشکده های الهیات و معارف اسلامی کشور را 25 شهریورماه به صورت مجازی برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست با موضوعات مختلفی از جمله ارائه راهکارهای ارتقا و آسیب شناسی، چگونگی رشته ها و گرایش ها، میزان تحقق اهداف و ماموریت ها، جایگاه و نقش مطالعات اسلامی علمی در سیستم آموزش دینی در دانشکده های الهیات و معارف اسلامی برگزار خواهد شد. محمد حسین بیات، احمد آکوچکیان، فروغ پارسا، مجید ملایوسفی، مختار یحیایف، یاسر تک فلاح از سخنرانان این نشست هستند که به ارائه دیدگاه های خود خواهند پرداخت.