امکان ضبط کلاس های درسی در ترم جاری فراهم شد

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۷۸۶ خبر روز
با توجه به اعلام نیاز دانشجویان به فراهم شدن امکان استفاده از کلاس های درس مجازی بعد از تدریس آنلاین، این امکان فراهم شد.
امکان ضبط کلاس های درسی در ترم جاری فراهم شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با عنایت به آغاز نیم سال اول تحصیلی 1399 از روز 15 شهریورماه جاری، معاونت آموزش دانشگاه به منظور فراهم نمودن تسهیل برای استادان و دانشجویان امکان ضبط کلاس ها را فراهم نمود. بر این اساس به منظور جلوگیری از ناهماهنگی، ترافیک و اختلال سامانه هر کلاس بر اساس زمانبندی اعلام شده به استادان و دانشجویان در حال برگزاری است و با دانشجویان محترم می توانند با نصب افزونه ی وبینار ضبط کننده  در سیستم خود کلاس های آنلاین را ضبط و مجدد استفاده نمایند.
لازم به ذکر است  با توجه به امکان فراهم شده، از این پس سامانه  آموزشی کلاس های آنلاین را ضبط ننموده و صرفا  اساتید و دانشجویان می توانند با ضبط کلاس ها آن را بروی سسیتم خود ذخیره کنند.

فیلم  آموزشی راهنمای ضبط کلاس های مجازی