سال تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی از 15 شهریورماه به صورت مجازی آغاز ‌شد

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۷۸۴ خبر روز
بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی سال تحصیلی 1399-1400 رسما از امروز 15 شهریورماه آغاز شد.
سال تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی از 15 شهریورماه به صورت مجازی آغاز ‌شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه، نیمسال اول تحصیلی از ساعت  8 صبح امروز با برگزاری کلاس های آموزشی آغاز شد. بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در اولین روز آغاز ترم 642 کلاس برگزار خواهد شد و در آغازین زمانبندی 142 کلاس به موقع و در ساعت 8 صبح برگزار گردید. آغاز سال تحصیلی کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور بیش از 9 هزار دانشجو و حدود هزار استاد در حالی آغاز شد که با ورود دانشجویان جدید از آبان ماه سال جاری این تعداد به حدود 15 هزار نفر افزایش خواهد یافت.
لازم به ذکر است به منظور جلوگیری از ناهماهنگی، ترافیک و اختلال سامانه هر کلاس بر اساس زمانبندی اعلام شده به استادان و دانشجویان در حال برگزاری است و با دانشجویان محترم می توانند با نصب افزونه ی وبینار ضبط کننده در سیستم خود کلاس های آنلاین را ضبط و مجدد استفاده نمایند.