آزمون زبان دانشگاه روز جمعه مورخ 99/6/14 در دو نوبت صبح و عصر برگزار می گردد

۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۷۶۴ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، آزمون زبان انگلیسی دانشگاه در دو نوبت برگزار می شود.
آزمون زبان دانشگاه روز جمعه مورخ 99/6/14 در دو نوبت صبح و عصر برگزار می گردد

مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه با اعلام اسامی آزمون زبان انگلیسی مورخ 99/6/14 در نوبت صبح و عصر از داوطلبان درخواست کرد تا موارد زیر را در روز برگزاری آزمون رعایت نمایند:
1- آزمون صبح راس ساعت 9 و آزمون عصر راس ساعت 14 برگزار خواهد شد. لذا خواهشمند است داوطلبین عزیز نیم ساعت زودتر در محل آزمون حضور داشته باشند.
2- جهت رعایت پروتکل های بهداشتی دواطلبین حتما ماسک داشته باشند. در غیر این صورت از ورود افراد بدون ماسک به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد. هم چنین توسط کارشناس بهداشت تب داوطلبین کنترل خواهد شد.
3- از آوردن کیف، کتاب، جزوه و ... جدا خودداری شود.
4- همراه داشتن اصل کارت ملی و کارت دانشجویی الزامی است.
5-به هنگام شروع آزمون کلیه موبایل ها خاموش یا در حال پرواز قرار داده شود.
آدرس: توانیر- خیابان نظامی گنجوی- نبش کوچه هفت پیکر- مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی
تلفن: 88886002- 88880993- 88770015 داخلی 309

اسامی نوبت صبح