قابل توجه ثبت نام کنندگان در آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی مورخ 99/6/7

۰۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۶۸۳ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
برگزاری آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی به تاریخ 99/6/14 تغییر یافت و مهلت ثبت نام در این آزمون تا تاریخ 99/6/5 تمدید شد.
قابل توجه ثبت نام کنندگان در آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی مورخ 99/6/7

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بنا بر اعلام مدیریت آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه، زمان برگزاری این آزمون به تاریخ  99/6/14 تغییر یافت است و مهلت ثبت نام در این آزمون تا تاریخ 99/6/5 تمدید شد.

دواطلبانی که هزینه آزمون را پرداخت نکرده اند، لطفا جهت تکمیل فرایند ثبت نام خود، به اکانت دانشجویی خود در سامانه مراجعه نموده و اقدام به پرداخت هزینه آزمون و تکمیل ثبت نام خود نمایند.

ضمناً آن دسته از دانشجویانی که در آزمون 20 تیر 99 ثبت نام نموده و در آزمون حضور نداشته اند، در صورت تمایل به حضور در آزمون 14 شهریور ماه باید تا پایان مهلت مقرر شده جهت ثبت نام، درخواست خود را مبنی بر شرکت در آزمون به مدیریت آموزش های تخصصی آزاد ارائه دهند.