بیست و دومین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی به صورت مجازی برگزار می شود

۰۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۶۸۲ خبر روز اطلاعیه ها
دوم بیست و دومین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه با عنوان "صلاحیت‌های لازم برای تدریس برخط" 5 شهریور به صورت برخط و با ظرفیت 30 نفر برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بنا بر اعلام معاونت آموزشی، مرحلۀ دوم بیست و دومین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه به منظور ارتقاء سطح توانمندی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و آماده‌سازی ایشان با عنوان "صلاحیت‌های لازم برای تدریس برخط" در تاریخ 5 شهریور از ساعت 9 لغایت 12 به صورت برخط در سامانۀ جلسات به آدرس اینترنتی atu-meet.iranlms.org و با ظرفیت 30 نفر برگزار خواهد شد.
خاطرنشان می‌سازد مدرسین این دوره جناب آقای دکتر عباس بازرگان، استاد پیشکسوت دانشگاه تهران و جناب آقای دکتر کاوه بازرگان، استادیار تعامل انسان و رایانه می‌باشند.
اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی که علاقمند به حضور در این دوره‌ هستند می توانند از روز یک‌شنبه مورخ 02/06/1399 با مراجعه به سامانۀ دوره‌های مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به آدرس otc.atu.ac.ir در دوره‌های مورد نظر شرکت فرمایند.
 لینک راهنمای ثبت نام
شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 48392250 - 09121592213