ثبت نام دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در دوره‌های مجازی دانشگاه Giessen به صورت رایگان امکانپذیر شد

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۶۲۳ آموزش و پژوهش فرهنگی و دانشجویی
دانشگاه Giessen کشور آلمان اقدام به برگزاری دوره‌های آنلاین شامل درس و سمینار به زبان‌های انگلیسی و آلمانی در رشته‌های علوم انسانی نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بنا بر اعلام مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، شرکت در این دوره‌ها برای دانشجویان دانشگاه‌ علامه طباطبائی رایگان است. علاقه مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند دفترچه راهنمای این دوره‌ها را مطالعه نموده یا به نشانی  www.uni-giessen.de/vip مراجعه نمایند. شایان ذکر است متقاضیان برای دریافت معرفی نامه نیاز است از سوی دانشکده به معاونت پژوهشی دانشگاه معرفی بشوند.

اطلاعات بیشتر