اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص ثبت نام از متقاضیان بیست و دومین دوره داتش افزایی اعضای هیات علمی

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۶۱۰ خبر روز اطلاعیه ها
مرحلۀ اول بیست و دومین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه از تاریخ 20 لغایت 29 شهریور به صورت برخط برگزار خواهد شد.

مرحلۀ اول بیست و دومین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه به منظور ارتقاء سطح توانمندی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و آماده‌سازی ایشان از تاریخ 20 لغایت 29 شهریور به صورت برخط در سامانۀ جلسات به آدرس اینترنتی atu-meet.iranlms.org/public و با ظرفیت 40 نفر برگزار خواهد شد.
علاقمندان به حضور در این دوره‌ها می توانند از روز چهار‌شنبه مورخ 99/5/8 با مراجعه به سامانۀ دوره‌های مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به آدرس otc.atu.ac.ir در دوره‌های مورد نظر شرکت فرمایند.
 لینک راهنمای ثبت نام
شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 48392250 - 09121592213