اولین شماره نشریه «مطالعات رهبری و سیاست آموزش عالی» انتشار یافت

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۵۹۲ آموزش و پژوهش
اولین شماره نشریه مطالعات رهبری و سیاست آموزش عالی «Journal of Higher Education Policy and Leadership Studies»با مدیر مسولی و سردبیری دو عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی انتشار یافت.
اولین شماره نشریه «مطالعات رهبری و سیاست آموزش عالی» انتشار یافت

ابه گزارش روابط عمومی دانشگاه این نشریه با  ISNNبین اللملی 2717-1426 و با مدیر مسولی و سردبیری دو عضو هیات علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی آقایان دکتر علی خورسندی طاسکوه و دکتر عباس عباس پور با ترکیب هیات تحریریه از اساتید صاحب نظر و مطرح جهانی نظیر هنری ژیرو، پیتر مک لارن، اریک هانوشک، باب لینگارد و ده ها اندیشمند ملی و بین المللی در تاریخ 22 ژوئن 2020 با هشت مقاله پژوهشی انتشار یافته است. این نشریه فرصتی را برای نشر یافته های دانشی و پژوهشی جدید استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه مطالعات آموزش عالیدر سطح ملی، منطقه ای و بین المللی، بویژه صداهای به حاشیه رفته آموزش عالی فراهم می آورد.

نشریه مطالعات رهبری و سیاست آموزش عالی در حوزه های مختلف مربوط به سیاستگذاری و رهبری آموزش عالی از قبیل حکمرانی در آموزش عالی، سیاست آموزش عالی، مدیریت آموزش عالی، مدیریت پژوهش در آموزش عالی، جهانی سازی و بین المللی شدن آموزش عالی، کیفیت در آموزش عالی، رفتار سازمانی و مدیریت منابع انسانی در آموزش عالی، اقتصاد آموزش عالی، آینده پژوهشی آموزش عالی، فناوری های نوین در آموزش و یادگیری آموزش عالی، یادگیری و دانش در آموزش عالی و سایر موضوعات مرتبط آماده دریافت پژوهش های اصیل و نو به زبان انگلیسی می باشد.

آدرس وبسایت مجله: