بیست و دومین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه مجازی برگزار می شود

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۵۸۶ خبر روز اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه بیست و دومین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه با عنوان "آموزش مجازی؛ اصول، ابزار و روش‌ها (22 کارگاه آموزشی)" از تاریخ 11 لغایت 30 شهریور به صورت برخط برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با راهبری معاونت آموزشی دانشگاه بیست و دومین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه با عنوان "آموزش مجازی؛ اصول، ابزار و روش‌ها (22 کارگاه آموزشی)" از تاریخ 11 لغایت 30 شهریور به صورت برخط در سامانۀ جلسات به آدرس اینترنتی atu-meet.iranlms.org و با ظرفیت 60 نفر برگزار خواهد شد.
علاقمندان به حضور در این دوره‌ها می توانند از روز شنبه مورخ 99/5/4 با مراجعه به سامانۀ دوره‌های مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به آدرس otc.atu.ac.ir در دوره‌های مورد نظر شرکت فرمایند.
 لینک راهنمای ثبت نام

شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 48392250 -09121592213