گردهمایی مدیران گزینش دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۵۸۴ اداری سازمانی
گردهمایی مدیران گزینش دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی 30 تیرماه به صورت ویبنار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست دوره‌ای با حضور مدیران هسته‌های گزینش کارکنان دانشگاه ها و مراکز آموز عالی منطقه یک کشور و با هدف بحث و تبادل نظر در خصوص کیفیت بخشی به  فرایند گزینش  کارکنان برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمّدظاهری دبیر منطقه یک کشوری و مدیرهسته گزینش کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی ضمن خیرمقدم به مهمانان حاضر، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه بررسی فرایند گزینش کارکنان در این دانشگاه پرداخت.
سپس جلسه با شش دستور کاری  با مشارکت حداکثری اعضای محترم ادامه و با شش مصوبه کاری به کارخود پایان داد.
لازم به یاد آوری است اعضای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در منطقه یک کشوری عبارتند از: مدیریت هسته گزینش کارکنان مرکزی وزارتخانه، دانشگاه های: تهران، الزهرا، پیام نور، تربیت مدرس، خوارزمی، شهید بهشتی، صنعتی امیر کبیر، صنعتی خواجه نصیر، صنعتی شریف، علامه طباطبائی، علم و صنعت، هنر، جامع علمی کاربردی، فنی و حرفه ای، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و سازمان سنجش آموزش کشور.